25 jaar Vamos

Over Vamos

30 jaar Vamos Schoenen


De liefde voor schoenen van eersteklas kwaliteit is bij Vamos in elk paar duidelijk te zien en te merken. Wat 30 jaar geleden belangrijk voor ons was, is dat vandaag de dag nog steeds: loopcomfort door verschillende wijdtematen!

 

Sprookjes - Een schoen vol geheimen

De gelaarsde kat

Van glazen muiltjes tot zevenmijlslaarzen: in sprookjes en fabels spelen schoenen vaak een magische hoofdrol! Met hun toverkracht zorgen ze ervoor dat het verhaal goed afloopt, net als in het echte leven, wanneer wij heel tevreden in onze Vamos schoenen stappen!

 

VIP schoenen - Felbegeerde party shoes met een grote aantrekkingskracht

Menige beroemde filmdiva heeft meer dan 10.000 paar schoenen!

Van een mooi paar schoenen gaat een vrouwenhart sneller kloppen, dat is een feit! Schoenenfans hebben dan ook een hele bijzondere verhouding met hun schoenen: elk paar is zowel een persoonlijk als een modieus statement!

 

Service - Online veilig bestellen

Mijn Vamos: altijd een stap vooruit

Wat voor onze schoenmode geldt, is ook van toepassing op onze service. Onze online shop biedt u een uitgebreid en overzichtelijk assortiment schoenen met handige keuzemogelijkheden. Uw persoonlijke gegevens zijn bij ons uiteraard in vertrouwde handen. Maak dus in alle rust uw keuze, waar en wanneer u wilt. Wij zijn u graag van dienst!

 

 

Kwaliteit - Verantwoord voor mens en milieu

Vamos kwaliteit is topkwaliteit

Bij Vamos letten streng op een verantwoorde productie van onze artikelen. Onze specialisten gebruiken daarom alleen de beste leersoorten en materialen. Dat geldt net zo goed voor onze eigen merken als voor de schoenen van andere merken in ons assortiment. Uw voeten varen er wel bij!

 

Comfort - Vroeger al goed, vandaag nog beter

Mijn Vamos: vooruitgang bij elke stap

De Vamos schoenencollecties hebben zich in de afgelopen 30 jaar steeds verder ontwikkeld: U heeft de keuze uit diverse leersoorten en moderne materialen. Wij letten bij het ontwerp van onze schoenen op zowel veiligheid als comfort. Dankzij een voetbed of een luchtgepolsterde zool laten wij u als op wolken lopen. Het populaire Vamos wijdtematensysteem is op steeds meer pasvormen van toepassing. Zo is er voor elke voet een passend model.