25 jaar Vamos

Over Vamos


De liefde voor schoenen van eersteklas kwaliteit is bij Vamos in elk paar duidelijk te zien en te merken. Wat 25 jaar geleden belangrijk voor ons was, is dat vandaag de dag nog steeds: loopcomfort door verschillende wijdtematen!

Vier onze verjaardag met ons mee en beleef een avontuurlijk 'Vamos schoenenjaar' vol verrassingen, met een prijsactie en extra jubileumaanbiedingen!

Vamos schoenenjaar 2012

Sprookjes - Een schoen vol geheimen

De gelaarsde kat

Van glazen muiltjes tot zevenmijlslaarzen: in sprookjes en fabels spelen schoenen vaak een magische hoofdrol! Met hun toverkracht zorgen ze ervoor dat het verhaal goed afloopt, net als in het echte leven, wanneer wij heel tevreden in onze Vamos schoenen stappen!

 

VIP schoenen - Felbegeerde party shoes met een grote aantrekkingskracht

Menige beroemde filmdiva heeft meer dan 10.000 paar schoenen!

Van een mooi paar schoenen gaat een vrouwenhart sneller kloppen, dat is een feit! Schoenmodefans hebben dan ook een hele bijzondere verhouding met hun schoenen: elk paar is zowel een persoonlijk als een modieus statement!

 

Service - Online nog veiliger bestellen

Mijn Vamos: altijd een stap vooruit

Wat voor onze schoenmode geldt, is ook van toepassing op onze service. Onze online shop is volledig bij de tijd waar het gaat om overzichtelijkheid, keuzemogelijkheden en veiligheid. Uw persoonlijke gegevens zijn bij ons uiter aard in vertrouwde handen. Maak in alle rust uw keuze, waar en wanneer u wilt. Wij zijn u graag van dienst!

 

Kwaliteit - Verantwoord voor mens en milieu

Vamos kwaliteit is levenskwaliteit

Wij van Vamos letten streng op een verantwoorde productie van onze artikelen. Onze specialisten gebruiken daarom alleen de beste leersoorten en materialen. Dat geldt net zo goed voor onze eigen merken als voor de schoenen van andere merken in ons assortiment. Wij zijn het uw voetgezondheid verschuldigd!

 

Comfort - Vroeger al goed, vandaag nog beter

Mijn Vamos: vooruitgang bij elke stap

De Vamos schoenencollecties hebben zich in de afgelopen 25 jaar steeds verder ontwikkeld: de leersoorten zijn huidvriendelijker geworden, moderne materialen zorgen voor meer veiligheid en op comfort gerichte onderdelen, zoals een voetbed of een luchtgepolsterde zool, laten u als op wolken lopen. Het populaire Vamos wijdtematensysteem is op steeds meer pasvormen van toepassing. Zo is er voor elke voet een passend model.