Op vakantie! Welke schoenen neemt u mee?

Het kan nogal een dilemma zijn wanneer u op reis gaat; wat neemt u allemaal mee? Heeft u eindelijk uw kleding bij elkaar gezocht, moeten er nog bijpassende schoenen in die koffer of tas. U wilt natuurlijk zo efficiënt mogelijk inpakken, maar iedere gelegenheid vraagt om een ander type schoen. Wist u dat de Nederlandse vrouw gemiddeld 3 a 4 paar schoenen meeneemt op vakantie? Twintig procent van de vrouwen neemt zelfs minimaal vijf paar mee! Welke modellen mogen in uw koffer niet ontbreken? U leest het hier!

Schoenen per gelegenheid
Overweeg goed wat uw plannen zijn. Gaat u op een strandvakantie? Dan mogen vooral teenslippers niet ontbreken. Maar wilt u behalve op het strand liggen ook nog even de stad in? Dan doet u er goed aan om ook sandalen in te pakken. Die lopen toch net even fijner dan teenslippers. In sandalen of teenslippers kunnen uw voeten optimaal meegenieten van de zon. Vergeet uw voeten niet in te smeren en lak uw teennagels in een zomers kleurtje.

Wordt het een sportieve vakantie waarbij u veel gaat wandelen? Neem dan vooral stevige wandelschoenen en sneakers mee. Bij Vamos vindt u een uitgebreid assortiment aan wandelschoenen en sportieve schoenen voor een stevige wandeling. Neem ook één paar nette schoenen of hakken mee voor wanneer u een avondje uit gaat. Wellicht niet het eerste waar u aan denkt bij het inpakken van uw koffer, maar pumps mogen eigenlijk niet ontbreken. Of kies voor espadrilles met een sleehak.Neutrale kleuren
Wanneer u schoenen in neutrale kleuren meeneemt, is de kans groot dat deze makkelijk te matchen zijn bij uw outfit. Kies bijvoorbeeld voor witte of beige schoenen. Of schoenen in een metallic kleur. Ook zwarte schoenen zijn makkelijk te combineren alleen is dat niet de meest zomerse kleur.

Vamos wenst u succes met het inpakken en een goede vakantie!