Aanhef
.
.

 
Ja, ik wil de nieuwsbrief van Vamos (Mail Order Finance GmbH, te Capelle a/d IJssel) op dit e-mailadres ontvangen. Afmelden is op elk moment mogelijk via de link onderaan de nieuwsbrief.

Met het versturen van het formulier accepteert u de deelnamevoorwaarden.
 

*Verplichte velden

Deelnamevoorwaarden

1. Vamos stelt voor deze actie de volgende prijzen beschikbaar: een reis naar Milaan of € 3000,- contant, vier Vamos shoptegoedbonnen ter waarde van € 250,- en tien Vamos shoptegoedbonnen ter waarde van € 100,-. Deze prijzen worden toegekend middels verloting door een onpartijdige derde. U hoeft uw prijs met niemand te delen. De genoemde prijs is netto. U hoeft geen kansspelbelasting te betalen, want die wordt door Vamos voldaan.
2. Om uw kans op een prijs te benutten, dient u uiterlijk voor 3 september 2017 te reageren met de bijgaande bestelkaart. Indien wij na deze datum uw reactie ontvangen, dan is uw kans op een prijs ongeldig.
3. U hoeft niet te bestellen om mee te kunnen doen. Een bestelling beïnvloedt uw kans om te winnen niet. Als u niet bestelt, kunt u uw bestelkaart naar ons opsturen.
4. Deze actie is georganiseerd conform de gedragscode promotionele kansspelen.
5. Alle gewonnen prijzen worden door Vamos uitgekeerd. De winnaars worden uiterlijk bekend gemaakt op 31-03-2018. De winnaars krijgen van Vamos hierover schriftelijk bericht. De prijzen zullen uiterlijk op 30-04-2018 aan de winnaars uitgekeerd worden. Na datum bekendmaking kunt u de uitslag aanvragen bij Vamos. U kunt dit doen via de post, maar ook door middel van een e-mail aan onze klantenservice onder vermelding van: ”Vamos winactie Milaan”.
6. Medewerkers en inwonende gezinsleden van K-Mail Order GmbH & Co. KG of dochterondernemingen, alsmede een ieder die heeft meegewerkt aan het tot stand komen van deze actie zijn van deelname uitgesloten.
7. Prijswinnaars hebben het recht hun medewerking aan publiciteit te weigeren. Indien de prijswinnaar meewerkt aan publiciteit zal Vamos ter bescherming van de privacy zoveel mogelijk rekening houden met de wensen van betrokkene.
8. Deelname vanaf 18 jaar.
9. De prijsactie is georganiseerd door K-Mail Order GmbH &Co. KG, Sachsenstrasse 23, 75177 Pforzheim, Duitsland ter promotie van het merk Vamos en wordt over het hele concern ingezet. Door deelname aan de prijsactie gaat de deelnemer ermee akkoord, dat K-Mail Order GmbH & Co. KG de gegevens gedurende de duur van de prijsactie bewaart. De deelnemer kan zijn of haar instemming te allen tijde herroepen.
10. Kennelijke druk- en zetfouten binden Vamos niet.
11. Indien u er geen prijs op stelt nog geadresseerd reclamedrukwerk van Vamos te ontvangen dan kunt u dit schriftelijk laten weten.
12. Alle deelnemers stemmen in met bovengenoemde voorwaarden. U kunt niet tegen de uitslag in beroep gaan.
13. Voor klachten over de prijsactie kunt u terecht bij Vamos, Postbus 2410, 3000 CK Rotterdam.