Waldläufer: het Duitse merk met een betere loopcomfort.

Heeft u een passie voor lopen met comfort? Dan bent u bij Vamos op het goede adres! Vamos is Europa’s grootste leverancier met ruim 300 Waldläufer schoenen in het assortiment. Sinds 1960 staat Waldlãufer bekend om de goede loopcomfort en kwaliteit. De schoenen van Waldläufer worden gemaakt van de fijnste leersoorten en de beste kwaliteit materialen. Bij Vamos vindt u een brede collectie Waldlaufer schoenen. Wat voor soort Waldläufer schoenen u ook zoekt, bij Vamos vindt u ze! Denk aan laarzen, sneakers, sandalen of pantoffels. Zowel voor de dames als heren is er een ruime keuze in verschillende Waldläufer modellen. Vanwege de hoge kwalitatieve materialen zult u lang plezier hebben van de schoenen van Waldläufer.

Waldläufer
De naam Waldläufer wat ‘woudloper’ betekent is gekozen door oprichter Gunter Bauer door de passie voor de natuur en het buitenleven. Hierdoor is dit merk een van de grotere namen op het gebied van comfortabele outdoor-schoenen.
 
Een aantal specifieke kenmerken voor Waldläufer schoenen zijn:

  • Alle schoenen hebben een lichte zool met luchtkussentjes en een hak van 2 tot 3,5 centimeter hoog.

  • De inlegzooltjes zijn te allen tijde te verwijderen, zodat de schoenen erg bruikbaar zijn voor gebruikers van orthopedische zolen. Bovendien hebben de inlegzolen een leren bovenlaag en zijn ze bijpassend bij de schoen.

  • De schoenen worden ontworpen voor verschillende types voeten, met als doel om er altijd goed uit te zien. Elke lijn of stijl begint met een letter, overeenkomend met Europese wijdte. Zo kun je zien welke type schoen bij u past.

Op onze website vindt u een veelzijdig aanbod van de schoenen van het merk Waldläufer.
Bestel nu deze kwaliteitsschoenen veilig en snel online bij Vamos!
 
Bekijk hier enkele voorbeelden uit de collectie van Waldläufer van Vamos!