Gabor: het bekendste merk voor damesschoenen in Duitsland

De schoenen van Gabor staan voor het combineren van modetrends met een uitstekende pasvorm en kwaliteit voor een scherpe prijs.

Merk Gabor
Gabor is een familiebedrijf uit Zuid-Duitsland en is al sinds 1949 een toonaangevende schoenfabrikant. Gabor is het bekendste merk voor damesschoenen in Duitsland en groeit ook in Nederland. In 2014 zijn de Gabor schoenen al 50 jaar te koop in Nederland! Naast de damesschoenen maken Gabor ook herenschoenen en diverse accessoires zoals tassen en portemonnees.
 
Comfortabele damesschoenen
Geen enkele damesvoet is hetzelfde. Daarom combineert Gabor mooie en modieuze schoenen met een hoge mate van comfort. Het merk biedt tussenmaten (halve maten), extra wijdte voor de tenen of bal van de voet en zelfs een speciale kuitwijdte voor laarzen. Strikte kwaliteitscontroles zorgen voor de perfecte afwerking van elke damesschoen die de fabriek verlaat. Bij de Gabor schoenen zult u nooit last hebben van pijnlijke voeten.
 
Gabor schoenen & accessoires voor dames en heren bij Vamos!
Gun uzelf deze moderne schoenen voor gezonde voeten van Gabor. Laarzen, pumps, sandaaltjes en tassen. Vamos biedt u vele hoogwaardige artikelen van Gabor. Bestel ze veilig en snel online bij Vamos.