Maak de herfst comfortabel met de perfecte Huisschoen!

Wanneer je ‘s avonds thuis komt na een lange dag op strakke schoen lopen of hebt u  koude voeten wanneer u ’s ochtends uw bed uit stapt? Met de huisschoenen van Vamos komen uw voeten weer helemaal tot rust en op tempratuur! Bent u al een lange tijd op zoek naar de juiste huisschoen? De huisschoenen van Vamos zijn stevig en van goede kwaliteit. Dankzij de hoogwaardige materialen biedt Vamos u de garantie dat u geen kouden voeten zult krijgen.
 
Comfortabel & Hip
Tegenwoordig zijn de huisschoenen niet alleen maar comfortabel maar ook nog eens hip!
 
Huisschoenen of ook wel pantoffels genoemd zijn perfect voor de herfst en koude winterdagen. Elk jaar worden er weer nieuwe uitgebracht. Zo ook weer dit jaar! Zo zijn er huisschoenen met een hak of platte zool. Of kunt u kiezen voor diverse modellen met een hip design maar uiteraard kunt u ook gewoon kiezen voor een model zonder design. Van instappers met/zonder klittenband zijn er ook pantoffels met een rits als sluiting. De pantoffels zijn in verschillende modellen, vormen en kleuren verkrijgbaar.  
 
Bent u op zoek naar zacht en comfortabel paar of juist een stevig en solide paar waarmee u ook rond het huis kan lopen? VAMOS denkt met u mee!
 
Zacht en Comfortabel
De onderstaande huisschoenen zijn zacht en comfortabel, fijn voor op de bank bij de openhaard met een kop thee en koekjes.  Stevig en Solide
Op zoek naar een stevige en solide huisschoen waarmee u ook rond het huis kan lopen? VAMOS geeft u inspiratie. De twee linker modellen zijn voor de dames en de rechter voor de heren.De huisschoenen zijn zowel voor de man als de vrouw verkrijgbaar! Bestel veilig en eenvoudig online in de webshop van VAMOS. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw bestelling tot bij u aan de deur bezorgd wordt.