Het wandelevenement: Kennedymars, de bindende factor!

Ook dit jaar vindt het wandelevenement Kennedymars weer plaats in het eerste weekend van juli. Maar dit jaar met een nieuwe route! De wandelaars hadden aangegeven een nieuwe route te willen lopen tijdens de Kennedymars en dit gaat dan ook gebeuren. En maar goed ook want door de ontwikkelingen van de afgelopen jaren in Someren is het recreatiegebied De Heihorsten ontstaan. De wandelaars kunnen dit jaar genieten van dit mooie gebied.
 
Naast een nieuwe route is de starttijd dit jaar ook veranderd. De starttijd is twee uur vroeger dan voorheen. De Kennedymars vindt dit jaar twee uur vroeger plaats dan voorheen de Kennedymars start op zaterdag 7 juli om 20:00 uur. En het rondje Someren op zondag 8 juli start tussen 06:00 en 07:00 uur.
 
Bent u een fanatieke wandelaar en ziet u uzelf 80 km lopen binnen 20 uur? Schrijf u dan nu in voor de 56e Kennedymars en doe dit jaar mee! Dit jaar is het mogelijk om u online al in te schrijven. U kunt zich inschrijven t/m 6 juli 2018 via de volgende link: http://www.kennedymars.nl/inschrijven/
 
Nog niet bekend met de Kennedymars?
Kennedy Mars is het grootste wandelevenement in Someren georganiseerd door Joek Someren. Het evenement wordt gehouden tijdens het eerste weekend in juli. Kennedymars Someren staat voor 80 km lopen binnen 20 uur.
 
Zorg ervoor dat u tijdens de Kennedymars op de juiste wandelschoenen wandelt. Bekijk alle wandelschoenen die ideaal zijn voor dit soort evenementen online op Vamos-schoenen.nl.