Dr. Martens nu ook verkrijgbaar bij VAMOS!

Altijd op de hoogte van de nieuwste trends?

Vamos staat bekend om de grote maten schoenen voor dames en heren met grotere voetmaten. Ook is dit jaar het assortiment aangevuld met nieuwe items.

Nu ook te koop bij Vamos zijn de populaire Dr. Martens. De populaire veterschoen is zeer trendy en comfortabel. De boots zijn stijlvol en in verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar. Dr. Martens is ontwikkeld door Dr. Klaus Maertens uit Duitsland. In de Tweede Wereldoorlog raakte hij gewond aan zijn enkel. Zijn eigen legerlaarzen zaten toen erg ongemakkelijk waardoor hij zelf een nieuwe schoen heeft ontworpen. Sinds 1980 zijn deze veterschoenen te koop en sindsdien een enorm succes.

Voorheen waren de schoenen aanvankelijk populair bij o.a. politieagenten maar dit is nu verleden tijd. Ook de fashionscene heeft deze schoenen omarmd. De schoen is zowel comfortabel als praktisch en elk jaar worden er weer nieuwe modellen uitgebracht. De klassieker boots die zowel als stoer en net gedragen kan worden zijn goed te combineren onder een jeans. Maar ook onder een rok of een jurk.

Bent u ook een fan van de schoenen van Dr. Martens? Shop dan snel uw favoriete Dr. Martens schoenen in de webshop veilig online.