Duurzaamheid

Over Vamos

 

Beste Vamos klant,

Wij van Vamos zijn echte schoenliefhebbers! De passie die wij voor ons vak hebben, is terug te zien in de producten die wij leveren: hoogwaardige kwaliteitsschoenen die tot in de kleinste details perfect zijn afgewerkt.

Het is onze uitdaging om u telkens weer de mooiste en meest comfortabele schoenen aan te kunnen bieden. Elke schoen die in onze collectie wordt opgenomen, moet daarom voldoen aan zeer hoge eisen op het gebied van kwaliteit en comfort, en moet tegelijkertijd ook passen bij de modetrends van het moment.

Bij het ontwerpen en maken van schoenen komt heel wat kijken. Wij bieden u een kijkje achter de schermen en laten u kennismaken met onze drijfveren:

- Comfort!
- Kwaliteit
- Service
- Milieu

Met vriendelijke groet

Het VAMOS team

 

Comfort!


Optimaal loopcomfort door veel vakkennis

Bij Vamos draait alles om uw voeten!

Wij dragen de verantwoordelijkheid over een product dat u dag in dag uit draagt: uw schoenen.

Bij alles wat wij doen houden wij rekening met mens, milieu en natuurlijke hulpbronnen. We maken duidelijke afspraken met al onze partners en leveranciers om onze sociale doelstellingen te kunnen realiseren.

Vamos gaat verder

Vamos loopt voorop als het gaat om voetcomfort. U kunt er bij ons dan ook altijd op rekenen dat uw nieuwe schoenen als op maat gemaakt zullen passen.

• De hoogwaardige designs en voetvriendelijke voeringen zorgen voor optimaal loopcomfort

• Dankzij de vele wijdtematen hebben uw nieuwe schoenen altijd de juiste breedte

• Inlegzolen, steunzolen en verzorgingsproducten kunt u meteen meebestellen

 

Kwaliteit


Schoen specialist VAMOS

Wij denken aan morgen

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij alleen samen met partners en leveranciers die het milieu net zo belangrijk vinden als wij. Samen zijn we bereid, op milieuvriendelijke wijze en zonder verspilling van belangrijke grondstoffen te produceren.

Op weg naar duurzame productie

Bij het vervaardigen van onze schoenen maken wij graag gebruik van natuurmaterialen zoals leer. Wij vinden het belangrijk dat het leer dat wij gebruiken met respect voor dier en natuur geproduceerd wordt. Zo zetten wij een belangrijke stap op weg naar meer duurzaamheid.

Voor elke voet de juiste schoen

Hoe gevoelig, breed of smal uw voeten ook zijn: bij Vamos vindt u altijd perfect passende schoenen. Elk schoenmodel wordt in onze werkplaats uitgebreid getest voor het in onze collectie wordt opgenomen. Alleen zo kunnen wij u garanderen dat al onze schoenen een perfecte pasvorm hebben.

 

Service


Wij staan altijd voor u klaar!

Wij doen er alles aan om u tevreden te houden! Het Vamos team legt de lat hoog als het gaat om klantenservice. Twijfelt u over uw maat of weet u niet welk voetbed het best bij u past? Met onze handige maattabellen, uitgebreide artikelbeschrijvingen en slimme pasvormtips helpen wij u bij het maken van uw keuze.

• Met cursussen over voetgezondheid, orthopedie en schoenentrends houden wij onze kennis op peil en schaven wij deze steeds weer bij.

• U kiest zelf hoe u bestelt: online, telefonisch of per post! Ons enthousiaste team zorgt ervoor dat uw bestelling zorgvuldig en snel verwerkt wordt.

• Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding betaalt u bij Vamos nooit te veel voor schoenen van de allerbeste kwaliteit.

Wijdtematen

Naar de pasvormtips

 

Milieu


Uit liefde voor uw voeten

Schoenen van Vamos zijn bijzondere producten waar u heel lang plezier van zult hebben. Wanneer u de juiste steunzolen, voetbedden of inlegzolen draagt, kunt u niet alleen voet- en pijnklachten voorkomen, uw schoenen gaan dan ook langer mee! Op deze manier draagt u bij aan een beter milieu.

Bijna al onze producten worden in Europese landen gemaakt. Zo voorkomen we dat de schoenen een lange afstand moeten afleggen, waardoor we het gebruik van fossiele brandstoffen beperken. Ook kunnen we zo sneller overgaan tot de benodigde kwaliteitscontroles.