Elegante Sandalen

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat de slippers en sandalen weer uit de kast getrokken kunnen worden. Voor de vrouwen is het vaak wat makkelijker om dit soort schoeisel uit te kiezen. Voor de mannen is het wat moeilijker om luchtige stappers die ook nog eens elegant zijn te vinden. Vaak wordt er uiteindelijk gekozen voor teenslippers, wat niet echt voor een chique aangelegenheid of een zomerborrel past.

 
Deze zomer zijn er gelukkig genoeg alternatieven voor de teenslipper! Sandalen worden steeds hipper. Voorheen hadden sandalen een suf imago, waardoor sandalen vaak alleen door oudere gedragen werd. Nu komen de sandalen stijlvol terug in de zomer. De nieuwe sandalen van Vamos zijn goed te combineren met zowel casual als zakelijke look.

 

Op de foto ziet u een elegante sandaal van Softwalk. Deze beige sandaal in handgemaakt in Portugal en heeft als basisstof 100% kalfsleer. De sandaal is door het hielriempje verstelbaar en heeft door de synthetische voering een ideale pasvorm. De bovenkant van de sandaal bestaat uit precies vlechtwerk waardoor de sandaal lekker luchtig is. Dit elegante model is terug te vinden in de Vamos webshop voor slechts 74,99 euro!