Wat is de ideale zomerschoen?
 

Heeft u nog niet de perfecte zomerschoenen gevonden? Niet getreurd want Vamos heeft een groot assortiment met ideale zomerschoenen. Maar wat zijn nou de ideale zomerschoenen? Voor de zomer is het belangrijk dat er niet te veel poespas bij een schoen komt kijken. Het is tenslotte (vaak) lekker weer en u heeft geen tijd om te veel aandacht te besteden aan het strikken van uw veters! Ook is het fijn als de schoen wat luchtiger is.


Daarom hebben wij een aantal schoenen voor u uitgekozen om de zomer goed te beginnen en nog beter maken. Alles allereerst, de instapper. Deze schoen is ideaal als u naar het strand of zwembad gaat. Uw stapt zo uit de schoen het water in!
Ook erg handig voor naar het strand, de sandalettes. Deze schoenen zijn net zo comfortabel als een sandaal,
alleen dan vele malen eleganter.

 

Wilt uw een instapper die net zo veel lucht doorlaat als sandalettes? Kies dan voor muiltjes. Net als de instapper ideaal om mee te gaan zwemmen.

 Als u liever iets voor een chique gelegenheid wilt, kunt u het beste gaan voor de pumps. Pumps zijn leuk te combineren met stijlvolle items en de open bovenkant van de schoen zorgt voor frisse voeten.

 

Dit geldt ook voor de ballerina’s. Bent u niet zo van hakken dragen? Dan zijn ballerina’s de perfecte oplossing om toch nog elegant voor de dag te komen.

 

Bekijk het assortiment van Vamos online en bestel uw favoriete paar nu nog!