Winterklaar met de gevoerde schoenen van Vamos!

Stoom uzelf klaar voor de winter met de gevoerde schoenen van Vamos. Met gevoerde schoenen bent u namelijk extra beschermt tegen de kou! Ideaal dus voor in de winter om zo koude voeten te voorkomen.
 
Wanneer het vriest en u een langere tijd buiten moet staan is niks fijner dan het hebben van warme voeten. Via de voeten raakt men veel lichaamswarmte kwijt. Daarom raden wij iedereen aan om tijdens de koude dagen warme, gevoerde schoenen te dragen.
 
Naast het hebben van warme voeten wilt u er ook nog eens modieus uit zien. Maar met de warme, gevoerde schoenen van Vamos is dit geen enkel probleem.
 
Gevoerde schoenen zijn er in vele soorten en maten. De binnenvoering uit de collectie van Vamos is voornamelijk gemaakt van Lamsvacht. Dit zorgt ervoor dat de schoenen van nature isoleert en vocht- en temperatuur regulerend is. De schoenen zijn o.a. in de volgende modellen verkrijgbaar:
 
Veterschoenen
De warm gevoerde veterschoenen zijn hip en stoer. Gecombineerd met een spijkerbroek of zwarte broek maar ook onder een rok kunnen ze trendy staan.
 
Enkelaarsjes
Enkellaarsjes met lamsvacht zijn wat eleganter dan de veterschoenen. Enkellaarsjes zijn geschikt voor elke gelegenheid en is makkelijk te combineren. Zo kunnen de schoenen gedragen worden met de broek erin of eroverheen, een panty of onder een jurk. Oftewel enkellaarsjes zijn de echte alleskunners!
 
Lange laarzen
Bij het dragen van lange laarzen zijn niet alleen uw voeten warm gekleed maar ook uw enkels en kuiten blijven volledig warm. Hoge laarzen kunt u mooi combineren met een skinny broek. Maar ook met een legging, een jurkje of rokje ziet u er modieus uit.Kortom met de gevoerde schoenen van Vamos komt u zeker de winter door! De gevoerde schoenen zijn o.a. verkrijgbaar van de merken Ara, Waldläufer en Jomos. Shop uw favoriete paar bij Vamos!