Jenny, de damesschoenenspecialist

Jenny is gespecialiseerd in het ontwerpen van damesschoenen. Maar met z’n naam kan dat natuurlijk ook niet anders. Met een uitgebreid assortiment aan damesschoenen weten zij klanten voor zich te winnen. De schoenen worden duurzaam geproduceerd en zijn erg comfortabel.

Jenny staat voor?

Het merk Jenny staat voor kwaliteit, functioneel en een ideale pasvorm. De schoenen zullen altijd perfect aansluiten op de voet. De schokdemping en bijzonder hoge luchtdoorlatendheid zorgen ervoor dat de schoen zo lang mogelijk goed aan voelt. Perfect dus!
 
De schoenen weten zich aan te passen aan uw voet wat zorgt voor ondersteuning. De damesschoen van Jenny zijn voornamelijk gemaakt van gewaxt leer, lakleer en leer.


 
Ara en Jenny
U dacht vast al waar ken ik Jenny van? Ja dat is natuurlijk van het schoenmerk Ara! Met al jarenlange ervaring in het maken van schoenen staat het schoenmerk nu los van het schoenmerk Ara. Maar Ara is nog wel steeds de producent van Jenny.
 
Van pumps tot hoge laarzen en instappers de collectie van Jenny is dan ook zeer uitgebreid. Bent u benieuwd naar de gehele collectie? Neem dan snel een kijkje in het assortiment van Jenny op Vamos.nl.