../../../Desktop/Screen%20Shot%202016-12-13%20at%2015.59.25.png
Wandelevenement kennedymars
 
Kennedymars is het grootste wandelevenement in Someren georganiseerd door Joek Someren. Het evenement wordt gehouden tijdens het eerste weekend in juli. Kennedymars Someren staat voor 80 km lopen binnen 20 uur.
 
JOEK Someren: ‘Kennedymars is de bindende factor’
 
Met bijna 200 leden is JOEK een belangrijke, grote vereniging binnen Somerense gemeenschap. Al sinds 1963 organiseert zij het Kennedymars wandelevenement in Someren. Dat zijn niet alleen de wandeltochten van 80, 40 en 8 kilometer, maar ook allerlei zaken eromheen vol entertainment en tal van activiteiten die jaarlijks door velen wordt bezocht.
 
Maar JOEK is meer...
 
Bijna iedereen in Someren kent JOEK als organisator van de Kennedymars. Maar JOEK is meer. JOEK is een bruisende vereniging die veel in haar mars heeft. Zij organiseert diverse activiteiten waarvan de Kennedymars de grootste is. Zo worden er activiteiten georganiseerd op cultureel, educatief en sportief gebied. Ook maatschappelijk proberen we ons steentje bij te dragen voor de Somerense gemeenschap.
 
Volgend jaar is alweer de 55e kennedymars editie op 1 en 2 juli 2017.
 
Op zoek naar de juiste wandelschoenen? Dan bent u bij Vamos op het juiste adres. Vamos biedt een groot assortiment aan goede wandelschoenen speciaal voor dit soort evenementen. Bekijk deze nu op vamos-schoenen.nl