KnopenLopen, wandelplezier via knooppunten!

Voor de vijfde keer organiseert Knopenlopen op zondag 10 september 2017 een wandeling met culinaire hapjes. Houdt u ook zo van wandelen? Dan is dit wandelevenement vast en zeker iets voor u!  
 
Onder het mom van een hapje en drankje maakt u een boeiende wandeling van circa 12 km in en rond Sevenum. Tijdens de wandeling zijn er in totaal 6 stopplaatsen. De hapjes worden verzorgd door de gastromie van ‘Zaerum’. Zij verrassen jullie met heerlijke hapjes met veel aandacht voor producten van eigen bodem zij gemaakt.  
 
KnopenLopen is een stichting die sinds 2004 van start is gegaan. Het team bestaat uit een aantal enthousiaste vrijwilligers. De kosten om deel te nemen aan het wandelevenement bedragen €19,50 per persoon. Voor kinderen tot en met 12 jaar is het maar liefst €9,75.
 
Wanneer u meedoet aan een wandelevenement is het belangrijk dat u over een goed paar wandelschoenen met een uitstekende pasvorm beschikt. Het zou tenslotte vervelend zijn als u, tijdens de wandeling, last krijgt van uw voeten doordat uw schoenen niet goed zitten. Wandelschoenen moeten comfortabel, stabiel en functioneel zijn. Bij Vamos begrijpen wij dat als geen ander. Bij het aanschaffen van de ideale wandelschoenen spelen de factoren bewegingsvrijheid, optimale grip en perfecte schokdemping een belangrijke rol. De wandelschoenen van Vamos beschikken over deze factoren.
 
Wandel onbezorgd in de buitenlucht met de wandelschoenen van Vamos.
 
Schrijf u nu in voor het wandelevenement Knopenlopen via onderstaande link:

http://www.knopenlopen.nl/index.php?id=48#119