Welke laarzen zijn geschikt voor jouw benen?

Lange laarzen
Niks is fijner dan het dragen van lange laarzen in de winter. Met het dragen van lange laarzen heeft u geen koude enkels meer wanneer het buiten koud is en u vroeg naar uw werk moet. Lange Laarzen kunnen zowel classy, chique maar ook zeker sexy staan.

 
Laarzen zijn op talloze manieren te combineren en te matchen met uw outfit. Combineer ze met een legging, maillot of gewoon een normale jeans. Maar ook onder een rok of bij het dragen van een jurk staan lange laarzen erg mooi. Let op bij het kopen van laarzen dat deze mooi aansluiten. Er moet natuurlijk wel wat ruimte over zijn om uw jeans erin te stoppen. Kies de juiste laars die bij u past en goed is voor uw lengte en lichaam. Laarzen zijn super mooi maar ze moeten wel op de juiste gedragen worden.

Dikke kuiten

Wanneer u last heeft van dikke kuiten kan het lastig zijn om de rits van diverse laarzen dicht te krijgen. Maar gelukkig is dit in de afgelopen jaren veranderd en is er tegenwoordig ook veel keus in laarzen met een wijdere schacht. Kies voor laarzen van rekbaar materiaal of waarbij u zelf de wijdte kunt verstellen. Vamos staat bekend als wijdtemaat expert en de laarzen in de webshop zijn uiteraard leverbaar in verschillende wijdtematen!
 
Korte benen
Heeft u korte benen dan kunt u met laarzen uw benen langer laten lijken. Draag de laarzen wel met een strakke skinny broek zodat uw benen ook daadwerkelijk langer lijken. Voor vrouwen met korte benen raden wij aan om voornamelijk slanke laarzen die tot hoog onder de knie komen te kopen. Kies vooral geen laarzen die afzakken hierdoor lijken uw benen korter. Kies ook niet voor laarzen met riempjes, kettinkjes of andere versierselen.
 
Dunne benen
Heeft u geen dikke kuiten of korte benen maar juist dunne benen dan weet u ook als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om goede laarzen te vinden. Wanneer u dunne benen heeft kun het beste kiezen voor laarzen van materiaal met meer volume. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een bontlaagje. Verder zijn laarzen met versiersels ideaal.

Ontdek het ruime assortiment lange laarzen in de webshop van Vamos. De laarzen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende maten, schoenwijdtes, kleuren en modellen. Voor ieder wat wils!