• Wijdtespecialist F-M
  • Grote en kleine schoenmaten
  • Gratis retourneren
  • Veilig winkelen
15% korting voor Prinsjesdag | Code: PD15 2
15% korting voor Prinsjesdag | Code: PD15 2
Romika(1)
Sorteren op:
Filteren op:

Filter & sorteer

  • Sorteren op:
    Meest populair eerst
  • Maat/Schoenwijdte
  • Prijs

Sorteren op

Romika(1)

Romika schoenen en pantoffels online kopen bij VAMOS

Bent u op zoek naar schoenen of pantoffels van het merk Romika? Dan bent u bij VAMOS aan het juiste adres. Bij VAMOS vindt u uitsluitend schoenen van zeer hoge kwaliteit. Het is dan ook niet verwonderlijk dat u voor Romika schoenen en pantoffels bij VAMOS terecht kunt. Zowel de schoenen als de pantoffels van Romika combineren een modieus uiterlijk met een uitstekend loopcomfort. Veel klanten die eenmaal het comfort van Romika hebben ervaren, kiezen steeds voor dit merk. Gun uw voeten ook het beste, of u nu thuis bent of op pad gaat en bestel Romika pantoffels en schoenen online bij VAMOS.

.

De geschiedenis van het merk Romika

De firma Romika zag het daglicht in 1921. De grondleggers van de firma, Hans Rollmann, Carl Michael en Karl Kaufmann, gaven de beginletters van hun namen aan de firma en zo ontstond de naam RO MI KA. Gedurende de jaren 50 groeide het bedrijf snel. In deze tijd werd ‘made in Germany’ een begrip dat synoniem werd voor kwaliteit. Het merk Romika droeg hier met een ruime collectie kwaliteitsschoenen zeker aan bij. In de jaren 60 werden innovatieve productietechnieken ontwikkeld die werden toegepast voor de fabricage van sportschoenen. In de jaren 70 werden steeds meer sport- en vrijetijdsschoenen geproduceerd, ook in vestigingen in Frankrijk en Spanje. In de jaren 80 ontwikkelde Romika de membraantechniek die sindsdien wereldwijd wordt toegepast. In 2005 wordt Romika door de Josef Seibel groep overgenomen. Tegenwoordig worden zo’n 5.000.000 schoenen geproduceerd, waarvan het grootste gedeelte binnen Europa. Het credo van Romika luidt dan ook niets voor niets: The European Comfort Shoe.

Het aanbod van Romika bij VAMOS

De Romika-collectie van VAMOS omvat behalve schoenen een ruim aandeel pantoffels en muilen. Deze munten stuk voor stuk uit in een perfecte pasvorm en subliem loopcomfort. Dit laatste is juist voor schoenen die u thuis draagt van groot belang. Immers, we brengen nogal wat tijd door in en rond ons huis en uiteraard willen we dan schoeisel dat heerlijk zit. Ongemerkt maakt de mens heel wat kilometers in en rondom ons huis. Eigenlijk is het dan vreemd om te bedenken dat nogal wat mensen minder aandacht besteden aan de schoenen of pantoffels die ze thuis dragen. Klanten die eenmaal het comfort van Romika pantoffels hebben ervaren, kiezen als ze weer pantoffels nodig hebben heel bewust opnieuw voor het merk Romika. U heeft voor pantoffels van Romika bij VAMO de keus uit een instapper model of pantoffels in het model van een muil, dat wil zeggen zonder hiel. Groot voordeel van dit laatste model is uiteraard dat u er heel gemakkelijk in- en uitstapt. Alle modellen hebben gemeen dat de zool buigzaam en gepolsterd is. Bovendien is de afwerking altijd van hoog niveau. Wat voor de pantoffels geldt, is ook van toepassing op de schoenen van Romika. Hier heeft u de keuze uit veterschoenen, instappers of sandalen. Voor welk model u ook kiest, uw voeten zijn in alle gevallen goed af!.

Romika online bestellen bij VAMOS

Bij VAMOS bestellen is comfortabel en veilig bestellen. VAMOS heeft het Thuiswinkel Waarborg, een garantie voor veilig en betrouwbaar online shoppen. U kunt bij VAMOS kiezen uit verschillende betaalwijzen en profiteert altijd van de perfecte service. Bij VAMOS mag u kosteloos schoenen en pantoffels retourneren als bijvoorbeeld de bestelde maat toch niet de juiste blijkt te zijn. U heeft bovendien altijd twee jaar garantie. Groot voordeel van online kopen is natuurlijk dat u er de deur niet voor uit hoeft. U bekijkt in alle rust ons Romika assortiment en bestelt online de schoenen of pantoffels van uw voorkeur. U ontvangt deze vervolgens in veel gevallen al na enkele dagen thuis. Bij VAMOS koopt u dus comfortabel en zonder risico.


waiting...
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Verzendkosten € 4,95 per bestelling.