Mooie wandelingen in de Lente

Het is lente! De vogels keren weer terug. De bloemen gaan weer bloeien. Het is weer tijd om heerlijk naar buiten te gaan. Lente is voor vele misschien wel het mooiste seizoen voor een heerlijke wandeling, maar waar kan je heerlijk een mooie lentewandeling maken?
 
Wij van Vamos hebben voor u vier mooie lentewandelingen geselecteerd in Nederland. Zie deze lentewandelingen hieronder.
 
1. Lentewandeling op Landgoed Broekhuizen
Tijdens deze lentewandeling op Landgoed Broekhuizen vertelt de gids van Staatsbosbeheer u van alles over dit seizoen. Wandel mee en zie, hoor en ruik de lente.

Datum:            zondag, 20 mei 2018
Van:                14:00 uur tot 15:30 uur
Website:          https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/utrechtse-heuvelrug/lentewandeling-op-landgoed-broekhuizen
 
2. Lentewandelingen in Drenthe
Er zijn genoeg mooie lentewandelingen in Drenthe. Waaronder deze knapzakroute die start vanuit het brinkdorpje Gasteren. Het landschap is adembenemend mooi.
 
Website:          https://www.frankwandelt.nl/drenthe/knapzakroute-de-diepjes-rond-gasteren-rondwandeling-in-drenthe
 
3. Wandelen rond Wogmeer
Maar liefst een wandelroute van 17 km rond polder Wogmeer mag er zeker wezen. Één van de mooiere lentewandelingen van Nederland.
 
Website:          https://www.frankwandelt.nl/noord-holland/groene-wissel-wogmeer-rondwandeling-vanuit-obdam
 
4. Trage Tocht over de Veluwe
In de lente is het prachtig op de Veluwe tussen Bennekom en Wageningen. Dichte bossen wisselen af met schitterende beekdalen en akkers. De route van maar liefst 16 km neemt je zelfs mee door een heuse wijngaard. Alle wegen lopen op onverharde paadjes.
 
Website:          https://www.frankwandelt.nl/gelderland/trage-tocht-bennekom-bennekomse-bos-renkums-beekdal-wageningse-eng
 
Heeft u er al zin in gekregen om één van deze prachtige wandelgebieden te ontdekken? Trek uw goede wandelschoenen aan en ga op verkenning! Nog geen goede wandelschoenen? Kijk in de webshop van Vamos voor de beste wandelschoenen!