De nieuwe schoenencollectie van Ara
 
Alle Ara liefhebbers weten dat dit schoenmerk staat voor veelzijdige schoenmode van topkwaliteit. Elk seizoen komen ze met een nieuwe collectie en ook nu is het assortiment weer aangevuld met de meest veelzijdige schoenen die er ook nog eens fashionable uitzien. Bekijk hieronder een aantal exemplaren van de nieuwe schoenencollectie van Ara.

Ara instapper
Deze instapper is ideaal vanwege de luchtpolstering. Hierdoor werkt de instapper schokdempend en ontlast de instapper de gewrichten. Doordat deze schoen in wijdte H verkrijgbaar is zijn deze ideaal voor brede voeten en is de schoen erg comfortabel.
 
Ara Sandaaltje
Net als de instapper heeft het sandaaltje ook een lucht gepolsterde zool. Deze sandaal is in meerdere keuren verkrijgbaar en heeft een open teen. Ook zijn deze sandalen in wijdte H verkrijgbaar en zijn ook deze ideaal voor vrouwen met brede voeten.
 
Ara Mocasssin
De mocassin in de kleur blauw, wit en rood. Deze mocassin is verkrijgbaar in wijdte G en is daardoor ideaal voor normale voeten. De binnenzool is van deze mocassin van leer waardoor deze instapper ademend. 
 
Bent u ook z’n fan van het schoenmerk Ara? Bekijk nu het volledige assortiment van Vamos online en wie weet vindt u weer de ideale schoenen voor het aankomende seizoen.

Ara instapper        Ara Sandaaltje    Ara Mocassin