Nieuws van Vamos

Over Vamos

 

Woensdag, 29-10-2014

Vamos laat Testpanel schoenen testen

Onlangs heeft Vamos schoenen laten testen door leden van www.hettestpanel.nl. Uit meer dan 4.000 aanmeldingen zijn uiteindelijk 15 vrouwen geselecteerd om deel te nemen aan de test. De redenen om deel te nemen aan de test zijn zeer divers. Vrouwen met brede of juist smalle voeten, last hebben van Hallux Valgus, of al jaren op zoek zijn naar het ideale paar schoenen die comfortabel zijn en blijven tijdens een lange dag werken.

Na het selecteren van de testers konden zij op hun beurt een paar schoenen uitkiezen op vamos.nl. Met behulp van onze handige maattabellen heeft iedereen gemakkelijk haar juiste maat als ook de wijdtemaat kunnen bepalen van haar voet om vervolgens op zoek te gaan naar de schoen die zij willen testen. 

De testers hadden de keuze uit de schoenen van Waldläufer en Semler, onze topmerken als het gaat om comfort en kwaliteit. Nadat ze de schoenen hadden ontvangen hebben ze 3 weken de tijd gehad om de schoenen uitvoerig te testen. Op basis van deze testperiode hebben wij aan de testleden gevraagd wat hun bevindingen zijn van de schoen. 

De schoenen

De testers zijn allemaal (zeer) tevreden over de kwaliteit, het uiterlijk en het comfort van de Vamos schoenen. De pasvorm van de schoenen wordt ook als goed ervaren. Bij een enkeling is de schoen iets te krap bij de voorvoet, of net te wijd bij de instap en de tenen.
Enkele reacties van het testpanel:

- Ze zijn soepel, lopen perfect. Al met al een heerlijke schoen om mee te wandelen. (Len, 66) -
- De keus in verschillende wijdtematen als je net als ik een wat bredere voet heb dan is het vaak moeilijk om goed passende schoenen te kopen. (Sandra, 50) -
- Zitten meteen comfortabel. Hoeven niet ingelopen te worden. Leer is soepel. Geen pijnlijke voeten na een dienst van 8 uur. Erg fijn! (Natalie, 49) –

Webshop

Ook over de webshop zijn de testers tevreden. De structuur van de website is gemakkelijk en overzichtelijk. De website is gebruiksvriendelijk en het assortiment is goed. Hier zit echter nog wel ruimte voor verbetering in, wij gaan dan ook kijken hoe we ons assortiment kunnen verbeteren zodat wij aan ieders wens kunnen voldoen. 

Cijfer & aanbeveling

De leden van Het Testpanel geven Vamos een 8,4 op een schaal van 1 t/m 10. Daarmee zijn wij van Vamos uiteraard zeer tevreden. Alle testers geven aan dat ze Vamos aanbevelen aan anderen en 100% van de testers gaat zeker nog een bezoekje wagen aan de website van Vamos. 
Voor meer informatie over de test zie ook: www.hettestpanel.nl/vamos-schoenen


Woensdag, 19-03-2014

Vamos schoenen op de Amsterdam Fashion Week

Afgelopen januari vond de Amsterdam Fashion Week weer plaats en Vamos was erbij!

Wat blijkt? Vamos schoenen laten zich uitstekend combineren met high-end-fashion!

Het jonge label ‘Maison the Faux’ heeft speciaal voor hun show schoenen van Vamos gecombineerd met hun collectie. De show was een kleurrijk, muzikaal spektakel met veel glitter en glamour. Alle modellen betraden de catwalk op Vamos schoenen en onder de bezoekers waren veel prominenten uit de mode-industrie aanwezig.

Het label staat voor ‘het vieren van het individu’. Je lekker voelen in wat je draagt en wat bij je past.

Dit sluit mooi aan bij alles waar Vamos voor staat! Comfortschoenen van een hoogwaardige kwaliteit met een uitstekende pasvorm en voorzien van trendy details. Door het ruime aanbod in verschillende schoen- en wijdtematen, biedt Vamos schoenen zelfs voor de grootste probleemvoet een oplossing!

Schoenen van Vamos bieden dus niet alleen hoogwaardig comfort, ze zijn ook nog eens ontzettend hip! Dat blijkt ook wel uit het feit dat Maison the Faux ze heeft geshowed tijdens de Amsterdam Fashion Week. Vamos schoenen combineren prima met de nieuwste alledaagse mode. De verschillende moderne designs vinden aansluiting bij vrijwel iedere stijl.

Naast schoenen biedt Vamos ook een ruime keuze aan steunzolen, inlegzolen, verzorgingsproducten en kousen. Perfect verzorgde voeten en schoenen zijn tenslotte de basis voor een optimaal loopcomfort.