Opbergtips voor schoenen in de hal


Het eerste waar de gasten binnenkomen in uw woning is in de hal. Kortom de hal is het aanspreekpunt van uw woning. Hierbij wilt u dus een goede eerste indruk geven. U bent vast niet de enige die het lastig vindt om uw hal op en top opgeruimd te hebben en vooral om deze ook zo te houden. Er zijn talloze manieren om op een slimme, handige en nette manier om uw schoenen op te bergen in uw hal. Wij doen bijvoorbeeld vaak niks met de ruimte van onze muren. Alleen hierin kunnen we al opbergruimte winnen!
 
Speciale schoenenplanken
Wanneer u veel mooie schoenen heeft kunt u ervoor kiezen om in de slaapkamer of kledingkamer de schoenen als decoratie te gebruiken. Dit kan door middel van een walk-in-closet. Hier zijn speciale schoenenplanken voor ontworpen. Misschien een leuk idee voor uw slaapkamer of kledingkamer?
 
Inklapbaar schoenenkast
Er zijn veel schoenen opbergers verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren. De inklapbare schoenenkast is één z’n opberger. Hierin kunt u uw schoenen verticaal opbergen. Hierdoor neemt deze schoenenkast niet veel ruimte in beslag en staat die ook nog eens strak in uw hal. Ideaal dus.
 
In de hoogte werken
Zoals u misschien al vaker heeft gehoord is het verstandig om in smalle ruimtes juist in de hoogte te werken. Hierbij kunt u kiezen voor een hoge, brede maar ondiepe kast. U kunt dan nog zelf bepalen of u deze kast openlaat of dat u kiest voor nette schuif-of klapdeuren. Deze kast neemt absoluut niet veel ruimte in beslag maar is wel een perfecte oplossing om uw hal netjes te houden.

Ruimte onder uw trap
Wanneer u een trap in uw hal heeft kunt u heel makkelijk gebruik maken van de ruimte onder de trap. Maak van deze ruimte een kastruimte. Denk bijvoorbeeld aan een ladekast waarop u kussens zet waardoor u gelijk een zit plek creëert. Hier kunt u dan weer gebruik van maken bij het aan- en uittrekken van uw schoenen.

Opbergtips schoenen in de hal