Over Vamos

 

»Wie goed loopt, die gaat het goed!«

… Dit geldt voor ons complete aanbod aan schoenen. Als specialist in comfortschoenen hebben wij bekende merken als »Waldläufer«, »Rieker« of »Haflinger« in onze collectie. Elk paar verenigt een gezonde pasvorm, kwaliteit en modieuze elementen in zich. In de eerste plaats komt dat door de eersteklas materialen. Daarnaast zijn er bijzondere comfortuitrustingen naar orhopedisch inzicht: speciale zoolsystemen garanderen een zachte, gewrichtssparende stap. Vanzelfsprekend zijn onze modellen voorzien van anatomisch voorgevormde voetbedden. En omdat elke voet anders is, bieden we de schoenen in verschillende comfortwijdten aan. Ook vindt u bij ons speciale schoenen voor probleemvoeten, zoals hallux valgus voeten.

Eenvoudig bestellen

Bestel snel en gemakkelijk per telefoon, dan leveren wij uw bestelling direct aan huis. Via telefoonnummer 010 - 447 98 47 zijn wij u graag van dienst op maandag tot vrijdag van 8.30 tot 21.00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen van 8.30 tot 17.00 uur. Of bestel 24 uur per dag op internet met het online bestelformulier.

Betalen in maandtermijnen

U bepaalt hoe u wilt betalen. Desgewenst kunt u uw rekening ook in maandtermijnen betalen.

14 dagen retourrecht

U ontvangt alle bestelde artikelen 14 dagen lang geheel vrijblijvend op zicht. U kunt dan op uw gemak beslissen of u de artikelen wilt houden. Binnen deze termijn kunt u de artikelen kosteloos omruilen of terugsturen.

Individuele wijdtematen

Voor elke voet bieden wij de perfecte pasvorm: vijf verschillende wijdtematen zorgen voor echt comfort, ook voor de breder gebouwde voet.
Veterschoenen in de wijdtes G, H, K en M

Wijdte G

Wijdte H

Wijdte K

Wijdte M

Wijdte G Wijdte H Wijdte K Wijdte M

Comfortwijdte
voor normale voeten

Comfortwijdte
voor brede voeten

Comfortwijdte
voor extra brede voeten

Comfortwijdte
voor zeer brede voeten