Perfecte schoenen voor bij Hallux Valgus

Hallux Valgus is in principe eenvoudig te voorkomen door het dragen van goede schoeisel. Hiervoor zijn stretchschoenen, of schoenen met een grotere schoenwijdte een perfecte uitkomst. Ook steunzolen die uw voet corrigeren waar nodig is bieden een uitkomst. De afwijking van de grote teen kan zo verminderd worden. Ideaal dus! Vermijdt verder vooral schoenen met een hoge hak of nauwe punt.
 
Het belangrijkste is dat u goed schoeisel blijft dragen bij pijn door Hallux Valgus. Hieronder laten wij u een aantal topschoenen zien die u kunt dragen bij Hallux Valgus.

 1. De St. Julian instappers van Orthomed.
  Deze instapper met wijdte maat H is ideaal voor bij Hallux Valgus. Ook kunt u deze schoenen dragen met losse inlegzolen.

   

 2. De Hamburg veterschoenen van Waldläufer
  Net zoals de bovenstaande instapper is deze veterschoen verkrijgbaar in wijdte H. Ideaal voor bij Hallux Valgus. Geschikt voor losse inlegzolen en de schoen heeft een antibacteriële binnenkant.

 3. De Übersee laarzen van Vamos
  De Ubersee laars beschikt over een buigzame zool met een sleehak van 4 cm. Door het elastische leer is de laars perfect bij Hallux Valgus. Ook heeft deze laars een verwisselbare binnenzool. En is deze uitermate geschikt voor losse inlegzolen.

Kortom heeft u last van Hallux Valgus maakt u zich dan geen zorgen want er zijn genoeg schoenen die voor u een uitkomst zijn. Bekijk voor meer informatie over Hallux Valgus deze blog