Maak kennis met de schoenen van Rieker

Bent u al bekend met het schoenmerk Rieker? Wij vertellen u vandaag meer over het comfortabel en modieuze schoenenmerk.
 
Sinds 1874 produceert de familie Rieker schoenen voor zowel dames als heren. Rieker is van oorsprong een Duitse merk. Door een grote ontwikkeling in de jaren ’70 heeft het merk een internationale bekendheid weten te behalen. De schoenen van Rieker staan bekend om het anti-stress systeem en de uitstekende pasvorm.  
 
Heeft u snel last van vermoeide voeten? Dan zijn de schoenen van Rieker de ideale oplossing voor u. De schoenen zijn licht en flexibel en passen zich daardoor beter aan de voet. Ook beschikken de schoenen over optimale schokabsorptie. Kortom voor optimaal comfort bent u bij het schoenenmerk Rieker aan het juiste adres.

Rieker heeft voor elk seizoen een ruim aanbod aan schoenen. Zo zijn er in de zomer modieuze slippers, sandalen, instapschoenen, sneakers en veterschoenen verkrijgbaar. In het najaar en de winter kunt u juist kiezen uit het ruime aanbod bestaande uit laarzen, enkellaarsjes en boots. De schoenen van Rieker zijn gemaakt van neutrale kleuren waardoor u ze makkelijk kunt combineren bij uw kleding.

 
Naast de uitgebreide schoenencollectie kunt u ook bij Rieker terecht voor diverse tassen.
 

Bent u op zoek naar comfortabele en modieuze schoenen? Bekijk snel het volledige assortiment van Rieker in de webshop van Vamos.