Welke schoenen draagt u naar een bruiloft?

U bent uitgenodigd voor een bruiloft. Leuk! Alleen; wat doet u aan? Een dingetje waar vooral vrouwen zich druk om maken. Want een outfit voor een bruiloft kiest u niet zomaar even uit. Wordt het een jurk, gaat u voor een rok of toch een nette pantalon? Welke accessoires doet u om en last but not least; welke schoenen trekt u aan?

Wit is een no go!
Allereerst is het belangrijk dat u geen wit draagt. Wit is de kleur van de bruid. Het is haar dag, dus draag geen wit en probeer kleuren die daarbij in de buurt komen ook te mijden.
Kies daarnaast voor kleding die bij u past. Bent u geen jurken type? Kies dan gerust voor een nette broek. Dit kan prima anno nu voor een bruiloft.
 
Hoge hakken?
Vaak zijn pumps bruiloft toppers. Het staat feestelijk en chique. Pumps staan altijd goed onder een jurk of rok. VAMOS heeft een uitgebreid assortiment pumps die niet alleen leuk staan, maar ook nog eens comfortabel zitten. Veel van onze modellen zijn voorzien van een gepolsterde binnenzool en een zeer buigzame buitenzool. Hierdoor wordt het loopcomfort aanzienlijk vergroot. Behalve pumps in effen tinten, vindt u bij VAMOS ook pumps in modellen waarin meerdere kleuren en materialen zijn verwerkt.

Liever geen high heels?
Bent u geen held op hakken? Of ziet u het gewoon niet zitten om een hele dag op hakken te lopen? Geen probleem! Kies dan voor ballerina’s of nette instappers. Ook hier biedt VAMOS u een uitgebreid assortiment aan feestelijke schoenen die zeer geschikt zijn om naar een bruiloft te dragen.

Matchen met uw partner
Gaat u met uw man of geliefde naar een bruiloft? Dan is het leuk om uw style een beetje op elkaar laten matchen. Dit kan met kleine details. Match bijvoorbeeld de kleur van de stropdas en uw jurk. Of ga voor dezelfde kleur schoenen. Ook voor mannen heeft VAMOS een brede keuze aan nette en feestelijke schoenen.