Waar kunt u de perfecte schoenen voor brede voeten kopen?

U kent het vast wel. U wilt nieuwe schoenen kopen, ziet een superleuk paar, maar zodra u dit paar aantrekt blijken ze veel te small te zijn. Daarom is het op zoek gaan naar de perfecte schoenen vaak nog weleens een grote klus. Iedere voet is anders en elke schoen kan ook weer verschillen.
 
Goede schoenen zijn niet alleen belangrijk voor het lichaam maar ook om voetproblemen te voorkomen. Het is vaak lastig als u een grote maat of een brede voet heeft, om in de meeste schoenenwinkels in de stad, te slagen voor een passend paar schoenen. Toch zijn er steeds meer schoenenwinkels die schoenen verkopen met diverse wijdtematen. Van laarsjes, sneakers, pumps tot aan veterschoenen en instappers. Het aanbod met grotere wijdtematen zijn dus helemaal niet zo beperkt als u wellicht denkt.
 
Vamos en schoenen met grotere wijdtematen
Vamos biedt een groot aanbod met schoenen met grotere wijdtematen. Van C t/m maat M kunt u terecht bij Vamos. Ook vrouwen met een schoenmaat 43, 44 en 45 kunnen bij Vamos terecht. Heren kunnen zelfs t/m maat 50 de perfecte schoenen vinden in het assortiment van Vamos.

In een eerdere blog van Vamos kunt u lezen hoe u uw voet correct kunt meten voordat u een nieuw paar schoenen besteld in een grote schoenwijdte.

Weet u niet zeker welke schoenwijdte u precies heeft? Neem dan een kijkje op onze pagina over de verschillende schoenwijdtes.