De juiste schoeisel voor buitenactiviteiten

De zomer is weer begonnen en dat betekent dat u weer lekker veel buiten kan zijn. Heerlijk genieten van het mooie weer in de buitenlucht. Lekker wandelen in de natuur of op het strand, zwemmen en/of fietsen, het kan allemaal. Dit kunt u doen op uw normale schoenen, maar heel ideaal is dit vaak niet. Blessures, blaren en beknelde voeten zijn vaak de gevolgen waarmee ze na de zomer blijven zitten. Voorkomen is beter dan genezen en daarom is het goed om de juiste schoeisel voor dergelijke activiteiten aan te schaffen.

De Jomos Clausberg wandelschoen is z’n juiste schoeisel. De makers van dit model hebben goed nagedacht over het ontwerp van de schoen. Zo is de schoen van extra stevig leer gemaakt. Daarnaast is de schoen zowel wind als waterdicht. Perfect voor in de natuur dus. Tot slot is de schoen afgemaakt met een stevige profielzool die zorgt voor extra grip voor verschillende ondergronden. De wandelschoen is terug te vinden in de Vamos webshop voor slechts €124,-. 
Is wandelen in de bergen niet iets voor u maar houdt u er wel van om lekker sportief bezig te zijn? Kijk dan naar de Padula van het merk Lico. Deze sportschoen beschikt over een EVA zool, een zool die in verhouding met een normale rubberen zool veel beter voor de voet is, tijdens actief bewegen. De kenmerken van de zool zijn dan ook goede flexibiliteit, hoge elasticiteit en bied weerstand tegen veroudering. Voor slechts €29,99 is deze schoen, die zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden, voor u.