De schoenentrends van 2017

Een nieuw jaar vraagt om nieuwe schoenen. De schoenentrends van 2017 zijn alweer volledig in kaart gebracht. In dit artikel nemen wij u mee naar de schoenentrends van 2017!

De instappers
De instappers, of ook wel de platte muiltjes genoemd, zijn tegenwoordig overal te vinden. Ze ogen elegant en zijn ideaal om uw outfit net wat chiquer te maken. Bovendien zitten ze comfortabel en kunt u er lang op lopen zonder pijn aan uw voeten te krijgen.

Details
Niks is te gek, de schoenen met een aparte opdruk kunt u gewoon dragen. De schoenen met details herkent u aan de leuke, gekke printjes.

Sneakers
De sneakers blijven hot. Van sneakers kunt u nooit teveel hebben! Ze zijn al een tijdje een trend en dat zullen ze zeker nog even blijven. Vooral de witte sneakers zijn erg populair.

Riempjes op de schoenen
De riemen zullen dit jaar op elke schoen gespot worden. Niet alleen meer op de zwarte laarzen maar ook op ballerina's. De looks worden door de riempjes net even wat stoerder gemaakt.

Plateauzolen, oftewel De Creeper
De Creeper is het ontwerp dat is ontstaan nadat Rihanna deze had ontworpen voor Puma. Ook wel de sneaker met de plateauzool genoemd. De zool is vaak geribbeld.

Metallic

De glimmende schoenen. Deze kunnen mooi staan onder een mooie, zwarte pantalon of gewoon onder een jeans. De metallic kleuren zijn zeer opvallen maar passen desondanks overal bij. Kies voor de zilveren, goud of rosé gouden schoenen en ga met de trend mee.