Schoenen trends herfst 2016

Hoewel de temperaturen momenteel nog lekker zomers zijn en de herfst nog ver weg lijkt, zijn de schoenentrends voor het najaar al bekend. En wij van Vamos brengen u graag vast op de hoogte. Wat in de zomer namelijk helemaal hip is, kan zomaar in het najaar helemaal uit zijn. Lees hier meer over de najaartrends op het gebied van schoenen voor 2016.

Blauw is het nieuwe zwart
Dé trendkleur voor komend najaar is blauw. Vooral donkerblauw wordt een erg hippe kleur deze herfst. Andere trendkleuren zijn cognac, roze, donkerrood en zwart. Metallics blijven ook in de herfst nog trendy.

                               

Patchwork en fluweel
U zult veel schoenen in de winkels zien die uit meerdere materialen bestaan. Of schoenen met meerdere kleuren. Er zijn veel zogenaamde patchwork schoenen. Daarnaast zijn schoenen van stof heel trendy dit najaar. Schoenen en laarsjes met een fluweel look zullen veel te zien zijn in de winkeletalages. Evenals reptielen- of slangenprint.

      

Laarsjes
Najaar betekent vaak wat minder mooi weer. Dus tijd voor laarsjes! Enkellaarsjes blijven populair. Ook cowboyslaarzen en bikerlaarsjes zijn vollop te zien deze herfst. De neus van de laars kan zowel rond als spits patchwork. Ook riempjes en gespjes zijn erg hip.


Hopelijk kunnen we nog even genieten van de zomer, maar hierbij heeft u vast zicht op de schoenentrends voor deze herfst. Deze nieuwe najaarscollectie vindt u nu al op vamos-schoenen.nl!