Schoenwijdte K voor de extra brede voet

Schuhweite K Damen Schuhweite K Herren

Schoenwijdte K is wanneer u extra brede voeten heeft. Deze wijdte gaat vaak gepaard met gevorderde voetproblemen. De leest van deze schoenen vallen nog breder dan bij schoenwijdte H. Normale schoenen zijn nauwelijks te dragen omdat deze erg op de voeten zullen drukken. Bij schoenwijdte K is het nog belangrijker dat de schoenen extra breed zijn. Om precies te weten welke schoenwijdte u heeft, meet u de voetomvang op. U kunt via ons maatadvies precies zien welke schoenwijdte bij u past.

Bestsellers Dames

Meld u nu vrijblijvend aan
 

U vindt de leukste en comfortabelste damesschoenen in schoenwijdte K bij Vamos! Als uw voeten breed zijn weet u hoe vervelend het is als de schoenen niet goed aanvoelen. Bij deze bestsellers vindt u leuke veterschoenen en instappers die niet alleen uw voeten goed laten voelen, maar ook uw uitstraling!

Onze top 10

Bestsellers Heren

Onze top 11

U vindt de comfortabelste herenschoenen in schoenwijdte K bij Vamos! Altijd bieden ze optimaal draagcomfort en een perfecte pasvorm. Zonder te veel te betalen vindt u nog steeds leuke schoenen in wijdte K!
 

Ons merkaanbod in schoenwijdte K

Naturläufer Ara Semler Waldläufer

Hoe breder de schoen, hoe minder ze gemaakt worden. Toch blijven er altijd topmerken over die het wel doen waaronder: Waldläufer, Josef Seibel, Ara en Natürlaufer. Met schoenwijdte K is de voetomvang een stuk breder dan normaal. Hierdoor is het vaak lastiger om leuke schoenen te vinden. Maar leuk is misschien niet het belangrijkste, dat is comfort! Schoenwijdte K gaat vaak gepaard met steunzolen om het comfort te verhogen. Stel dat u een leuke schoen vindt in wijdte K, maar toch lopen ze niet lekker, dan is het fijn om uw eigen steunzolen te kunnen gebruiken. Dan bent u hier aan het goede adres omdat veel van onze schoenen een verwisselbaar voetbed hebben. Twijfelt u nog of schoenwijdte K te breed is of nog niet breed genoeg? Kijk dan ook eens naar onze schoenen in schoenwijdte F, H, J, G, L en M. Zo vindt u gegarandeerd de schoen die perfect past!