Bent u al bekend met de stijlvolle mocassins schoenen?

De mocassins zijn de oudste schoenen die er bestaan. Perfect voor de modeliefhebbers die stylish voor de dag willen komen. Oftewel onmisbaar in de garderobe. Door het dragen van de stijlvolle mocassins geeft u een italiaanse tint aan uw dagelijkse look. Ook perfect voor naar een verjaardag of voor een dinerevent.
 
De Mocassins schoen is een traditionele schoen die oorspronkelijk door de indianen uit Amerika werden ontworpen en gedragen. Zij maakten de originele mocassins van soepele leersoorten en decoreerden ze met kleurige kralen, stenen en stiksels. Tegenwoordig zijn de Mocassins verkrijgbaar in de meest stijlvolle looks. De zool vormt zich naar de voet waardoor u optimaal kan genieten van het comfort van de schoen. Hierdoor komt u tegenwoordig goed de dag door. Zonder sluiting stapt u zonder enige moeite in deze schoenen. Makkelijk om aan en uit te trekken.
 
Tegenwoordig zijn de mocassins een redelijk veel gedragen schoeisel al is het soms moeilijk om de traditionele mocassin nog te herkennen in de hedendaagse modellen. Het hele jaar door zijn de Mocassins schoenen verkrijgbaar in mooie kleuren en bijzondere materialen waaronder leer en suède.
 
Ontdek ons ruim assortiment mocassins. Onmisbaar in uw schoenencollectie! Zo zijn er mocassins met bloemendessin, sierfranjes en modieuze animal print bij Vamos verkrijgbaar. En al vanaf €54,99,-