Stijlvolle veterlaarzen

Elke dame heeft wel minstens een paar laarzen in haar schoenenkast staan. Tegenwoordig zijn ze zelfs helemaal niet weg te denken het modebeeld. In de nieuwe herfst-wintercollectie van Vamos zult u dan ook een ruim aanbod laarzen tegenkomen. Dit keer willen wij u in het bijzonder kennis laten maken met de stijlvolle en stoere veterlaarzen van Vamos.
 
Hoe is de laars ontstaan?
In het verleden werden laarzen alleen door mannen gedragen. Voornamelijk door soldaten, cowboys en jagers. Pas vanaf de jaren ’90 kwamen laarzen officieel in de mode. Sindsdien kennen wij verschillende soorten laarzen, waaronder ook stoere boots en cowboylaarzen.

Geschikt voor verschillende looks
Veterlaarzen zijn meestal stijlvolle, korte laarzen en zijn ook in diverse varianten verkrijgbaar. De veterlaarzen van Vamos hebben een stoere look, maar kunnen zeker ook onder een casual outfit worden gedragen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u elke dag uw veters moet strikken, sommige modellen hebben namelijk een eenvoudige ritssluiting. De veters dienen dan als decoratie.


Heeft u liever een elegante look maar wilt u toch graag veterlaarzen dragen? Dat is geen probleem! U vindt namelijk ook elegante modellen in de veterlaarzen collectie van Vamos. Perfect voor een informele gelegenheid.

   


Laten we ook de (kleinste) details niet vergeten die de veterlaarzen net wat extra’s geven. Zo vindt u bijvoorbeeld veterlaarzen met klinknagels voor een vintage look, met diverse prints of van verschillende materialen.

Met of zonder hak – met of zonder voering

Vamos staat bekend om haar brede aanbod, en dat geldt ook voor veterlaarzen. Zoekt u bijvoorbeeld stoere veterlaarzen met een kleine hak? Of misschien wel met een warme voering voor koude dagen? Vamos heeft ze allebei: met of zonder hak, en met of zonder voering. Het is geheel aan u wat u het fijnst vindt!

               

 
Een dame kan nooit genoeg laarzen hebben. Is uw schoenenkast toe aan iets nieuws voor de herfst? Ontdek dan de ruime collectie veterlaarzen van Vamos en shop uw favoriete model!