Tijdloos is de kleur wit zeker!

 

Het is bijna zomer en iedereen is massaal bezig om hun zomerse outfits samen te stellen. Deze zomer zijn vooral de lichte pastelkleuren hot. Maar om nou uw hele vakantiebudget uit te geven aan kleding die volgende zomer niet meer helemaal de trend zijn; erg zonde van uw geld.

 

Er is één trend die iedere zomer terugkomt en nooit verjaard. De kleur wit maakt iedere zomer zijn comeback. Wit past precies bij het weer, licht en lekker luchtig. Daarbij is wit een van de makkelijkste kleuren als het gaat om combineren. Ook zorgt witte kleding ervoor dat u net iets bruiner lijkt, hoe bleek u ook bent. Kortom, tijd om wat witte items in het zonnetje te zetten!

 

Deze schoudertas van het merk Aimée is een modieus item voor iedere gelegenheid. De tas heeft een handige magneetsluiting en heeft een hoofdvak met overslag. De schouderriem is in lengte te verstellen, waarmee iedereen de tas zou kunnen dragen. De tas is gemaakt van 100% geitenleer en is afgemaakt met een polyester voering. Voor slechts €64,99 euro is deze kwalitatief hoogstaande tas voor u.

De tas gaat goed in combinatie met deze Rieker sandalen. De sandalen zijn gemaakt van nappaleer gecombineerd met zachte materialen, om de pasvorm comfortabel te maken. Om het af te maken zijn de schoenen gemaakt met elastische bandjes die naar de voet verstelbaar zijn. Voor €59,99 zijn ook deze hippe sandalen voor u.

Maak uw outfit compleet met de Römerberg witte riem. De riem is gemaakt van runderleer en heeft een breedte van ongeveer 3 centimeter. Uw prijs: slechts 17,99 euro!


 

Al deze items kunt u terugvinden in de webshop van Vamos.