De Schoenentrends van 2018!

De nieuwe schoenentrends van 2018 zijn inmiddels al bekend en deze willen wij graag met jullie delen! Benieuwd? Bekijk ze hieronder!

De Biker Boots

In 2018 blijft deze trend doorzetten; de Biker Boots. Deze stoere boots zijn te verkrijgen met gespen, studs of embroidery. Dit jaar zult u ze nog veel tegenkomen in de winkels.

Schoenen met een spitse neus
Ja, ze zijn er weer! De schoenen met een spitse neus oftewel een puntneus. Deze schoenen zijn erg vrouwelijk, elegant en veelzijdig te combineren met een skinny jeans of jurk.Printjes
De schoenen met prints blijven net zoals in 2017 ook in 2018 veel terugkomen. Van bloemenprints tot aan animalprints. Draag schoenen met een print onder een basic outfit. Zo vallen ze nog meer op!

Velvet schoenen
Wilt u uw voeten lekker laten shinen? Dan zijn de velvet schoenen perfect voor u. Naast de velvet kledingstukken die wij veel voorbij zien komen zijn ook velvet schoenen helemaal trendy. Door het dragen van velvet schoenen ziet u er gelijk stijlvol uit.

Overknees laarzen
De laarzen tot over de knie. Dit jaar blijven deze laarzen voorbijkomen. De perfecte schoenen voor in uw schoenencollectie. De schoenen kunnen namelijk zowel casual als zakelijk gedragen worden.

Creepers

De creepers oftewel de sneaker met plateau zijn eindeloos te combineren en zijn ook dit jaar weer de terugkerende trend van 2018. Net zoals meerdere trends hierboven.