Eén van de Trends in 2017 is De Sneaker!

Eén van de trends die wij In 2017 terug blijven zien, zijn de sneakers! Van sneakers kunt u nooit te veel hebben. Vroeger werd de sneaker alleen gedragen tijdens het sporten. Maar dit beeld van de sneaker is tegenwoordig volledig verdwenen. Het imago voor het dragen van de sneaker is volledig veranderd ten opzichte van vroeger. Niets is meer gek. Zelfs onder een jurk of een rok kunnen sneakers gedragen worden.

Van sneakers kunt u nooit teveel hebben! Ze zijn al een tijdje een trend en dat zullen ze zeker nog even blijven. Vooral de witte sneakers zijn erg populair.

De sneakers zijn perfect voor een dagje winkelen, wandelen in het bos of voor het dragen naar een feestje waarbij de hele avond dansen een must is.Trends in 2017
De trends voor aanstaande zomer zijn alweer kenbaar gemaakt en oh wat zijn ze leuk! Hieronder delen wij een aantal trends met u.
1. De sneakers in pastelkleuren is een van de trends voor aankomende zomer. Deze kunnen zowel door de vrouw als door de man gedragen worden. Door de lichte kleur kunnen de pastelkleur sneaker goed gecombineerd worden.
2. De Creeper. De sneaker met een plateauzool. De zool is vaak geribbeld. Dit ontwerp is ontstaan nadat Rihanna de creeper had ontworpen voor Puma.
3. De Metallic sneaker komt deze zomer vaak terug en niet alleen in kleding. Nee, ook in sneakers.
4. Witte sneakers: de witte sneakers blijven populair en kunnen onder elke outfit wel gedragen worden.

Welke trend past het beste bij u en zou u wel willen toevoegen aan uw sneaker collectie?

Voel uw comfortabel met het dragen van sneakers
Er zijn zoveel modellen, kleuren en type sneakers dat de keus steeds lastiger wordt. Houdt u meer van een sportief model of moet de sneaker toch een beetje elegant zijn?
Of bent u gewoon op zoek naar de hedendaagse sneaker die u het meest kunt dragen bij de verschillende outfits.