De nieuwste Waldläufer schoenen!

 

Bent u ook z’n fan van het schoenenmerk Waldläufer? Dan hebben wij leuk nieuws want de nieuwe collectie met moderne schoenen voor het voorjaar zijn alweer verkrijgbaar.

Waldläufer
Voor degene die het schoenmerk Waldläufer nog niet kent, Waldläufer is het schoenenmerk met een moderne look die zorgen voor een ultiem draagcomfort. De schoenen zijn flexibel en vormen zich gemakkelijk naar de voeten. Sinds 1960 begon het succes van het merk in De Lugina Schoenfabriek. Oprichter Gunter Bauer heeft een passie voor de natuur en het buitenleven waardoor de naam Waldläufer oftewel woudloper volledig aansluit bij zijn eigen concept. In 1986 nam zijn zoon het over. De schoenen worden in Europa met de hand gemaakt om de perfecte pasvorm, uitstraling, kwaliteit en waarde te kunnen nakomen. De fabrikant had al snel door dat de behoefte van de klant aan hoogwaardig comfortschoenen. De schoenen zijn speciaal ontworpen om dagelijks gedragen te kunnen worden. Wat voor werk je ook doet en waar je ook naar toe gaat. Niet alleen in Duitsland en Nederland is dit schoenmerk bekend. Ook groeit het merk uit naar andere landen zoals China, Australië en Rusland.

 
Bekijk de nieuwe collectie van Waldläufer nu in de webshop van Vamos en verwen uzelf met de perfecte paar nieuwe schoenen waar u nog jarenlang van kan genieten.