• Wijdtespecialist F-M
  • Grote en kleine schoenmaten
  • Gratis retourneren
  • Veilig winkelen
15% korting voor Prinsjesdag | Code: PD15 2
15% korting voor Prinsjesdag | Code: PD15 2

Voetafdrukanalyse

Categorieën

voetafdrukanalyse

Voetafdrukanalyse van Vamos – in één stap naar de perfecte inlegzool

Onze voeten horen bij onze belangrijkste lichaamsdelen: ze dragen ons een leven lang en leveren daarmee een enorme prestatie. Meer dan de helft van ons leven brengen wij op onze voeten door. We lopen gemiddeld zelfs zo’n drie keer om de aarde! Verhoudingsgewijs besteden we eigenlijk maar weinig aandacht aan onze voeten. Dit is niet verstandig, want door eenzijdige of voortdurende belasting, blessures, ongelukken of doorbloedingsstoringen kunnen ook gezonde voeten in de loop der tijden problemen ontwikkelen. Daarom heeft Vamos een bijzondere methode ontwikkeld om met behulp van een voetafdruk de exacte vorm van uw voeten en de exacte maat van uw schoenen te bepalen.

Voeten opmeten met een schuimbed

Wilt u door middel van een voetafdrukanalye meer te weten komen over uw voeten? Bestel dan online het speciale schuimbed voor » Voetafdrukanalyse van Vamos. Het gebruik ervan is heel eenvoudig. Klap het schuimbed open en leg het links van u neer op een stevige ondergrond. Nu kunt u een voetafdruk maken door uw linkervoet op het schuim te zetten. Houd de tenen ontspannen en verdeel het gewicht van uw voet zo gelijkmatig mogelijk over het schuimbed. Ga hierbij voorzichtig te werk om een zo nauwkeurig mogelijke voetafdruk te krijgen. Het is het best om even een steuntje te zoeken. Herhaal het hele proces met de andere voet. Nadat u de voetafdrukken hebt gemaakt, stuurt u ze aan ons op zodat wij een voetafdrukanalyse kunnen maken. Handleiding voor voetafdrukanalyse » downloaden en afdrukken.

Wat uw voetafdruk nog meer verraadt: nuttig en informatief

Nadat onze orthopedisch adviseur een voetdiagnose heeft gemaakt, sturen wij u een uitgebreide beschrijving van uw voeten. Niet alleen wordt u geïnformeerd over uw schoenmaat en over de vorm van uw voeten, maar ook over eventuele deformaties. Naar aanleiding van de voetdiagnose adviseren wij u over de inlegzolen en schoenmodellen die het geschiktst zijn voor uw voeten en die eraan zullen bijdragen dat u de hele dag comfortabel kunt lopen en staan. Daarnaast krijgt u de beschrijving van een aantal gymnastische oefeningen voor uw voeten en tips voor het onderhoud van uw schoenen. Wanneer u ons advies opvolgt, kunnen bestaande klachten afnemen en kunt u nieuwe voetproblemen voorkomen. Want Vamos, uw specialist voor gezond lopen, doet uw voeten graag een plezier!


waiting...
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Verzendkosten € 4,95 per bestelling.