Sandalen: voetverzorging voor de zomer

Yes! Eindelijk. De zomer is er! Tijd voor luchtige kleding en zomerse schoenen. Tijd voor sandalen en slippers! Maar zijn uw voeten al zomerklaar?

Sandalen voor dames
VAMOS heeft een uitgebreide collectie dames sandalen. Dames sandalleten hebben de pasvorm van een echte schoen, maar het luchtige van een slipper. Ideaal voor warme zomerse dagen dus! Bij VAMOS vindt u dames sandalleten in diverse stijlen. Zo zijn er sandalen met of zonder hak. Leren dames sandalen, sandelletten met een print.

Comfortabel en elegant
Sandalen zorgen niet alleen voor comfort, maar ook voor een elegante look. Draag sandalen rustig naar uw werk. Sandalletten maken uw zomerse casual look helemaal af. De dames sandalen van VAMOS met hak geven u een vrouwelijke en elengante uitstraling. De sandalen zonder hak zorgen vooral voor een casual uitstraling.

Voeten zomerklaar
Uw voeten hebben maandenlang verstopt gezeten in warme dichte schoenen. Niet zo gek dat ze er wellicht niet heel verzorgd uitzien. Met deze tips zien uw voeten er weer gauw ‘summer proof’ uit. Wel zo fijn als u sandaaltjes of slippers draagt

 
  1. Neem een voetenbad. Dit is niet alleen ontspannend, maar zorgt er ook voor dat u straks eelt en overtollige nagelriem beter kunt verwijderen.
  2. Gebruik lauwwarm water en voeg wat badzout of badolie toe. Sandalen zijn een echte musthave deze zomer, dus bekijk gauw de nieuwste collectie van VAMOS.
    Scrub uw voeten met wat bodyscrub. Dit stimuleert de bleodsomloop en de dode huidcellen komen zo makkelijk los.
  3. Knip uw teennagels recht af. Door ze recht af te knippen, voorkomt u ingegroeide teennagels.
  4. Duw met een bokkepootje voorzichtig uw nagelriemen terug.
  5. Verwijder met een pluimsteen het overtollige eelt van uw voeten. Beweeg de pluimsteen zachtjes over de ruwe plekjes op uw voeten.
  6. Bij zomerse voeten hoort een vrolijk kleurtje op uw teennagels. Lak uw teennagels in een mooie pasteltint of kies voor een fel kleurtje.
  7. Smeer tot slot uw voeten in met een lekkere voetcrème.
  8. Zomerklaar en ready voor slippers en sandalen!