Wandelen met Pasen
 
Iedereen kan tijdens het weekend van Pasen heerlijk van een lang weekend genieten. En
u als fanatieke wandelaar kunt hier extra van genieten want met Pasen zijn er leuke wandelevenementen waar u aan kunt deelnemen. Wij hebben er een aantal voor u onder een rij gezet!

 
Voorjaarsloop
Op 1 april is er een speciale paaseditie van de Voorjaarsloop die wordt georganiseerd door Stichting Dedemsvaart Loopt. De voorjaarsloop vindt voor de derde keer plaats in de omgeving van Dedemsvaart. Omdat het eerste paasdag is, is er een special paasroute van ruim 5 kilometer die is samengesteld met een leuke Paas Rebus. Ook zijn er routes van 20, 15, 20 en 35 kilometertochten. De kosten bedragen €5,- per persoon.


Lammetjeswandeltocht
Op maandag 2 april organiseert Het Gouden Boltje een lammetjeswandeltocht in de omgeving van Den Burg. Leuk voor jong en oud. U kunt kiezen uit routes van 5,10,15, 25 en 40 kilometer die het oude land van Texel doorkruisen. Tijdens deze wandeltocht ziet u in de weide de schapen met hun lammetjes. Ook komt u langs de typische Texelse schapenboeten en tuinwallen. De jongste deelnemers ontvangen bij het uitlopen van de wandeling een herinneringsmedaille ontvangen. Vanwege de lammetjes zijn honden tijdens dit wandelevenement niet toegestaan. De kosten bedragen €3,- per persoon en kinderen zijn gratis.
 
38ste Paastocht
Op maandag 2 april organiseert Wandelclub Milieu 2000 Lommel de 38ste paastocht. Tijdens de paastocht kunt u genieten van de prachtige natuur en de heerlijke geuren van het bos. De paastocht start dit jaar vanuit de ruime feestzaal Den Horst. Vervolgens trekt de tocht richting Gerheide in Balen, het idyllische kanaal van Beverloo, de bossen en zandvlaktes van De Keiheuvel en het natuurgebied De Most. Kortom ook een aanrader om er even heerlijk op uit te gaan tijdens de paasdagen.
 
Wilt u liever op eigen gelegenheid wandelen zonder vast te zitten aan een route dan zijn er genoeg gratis wandelgebieden te vinden waar u heerlijk kunt wandelen. Trek uw goede wandelschoenen aan en ga er heerlijk op uit!

Wandelgebied