Het wandelevenement KnopenLopen 2018

Het is weer zover, alweer de vijfde editie van KnopenLopen Dauwtrappen. Op zondag 15 april (zonsopgang 06:43 uur), belooft het weer een prachtige wandeling te worden in de mystieke Mariapeel. Bent u ook z’n fanatieke wandelaar? Dan is dit wandelevenement perfect voor u!
U kunt tussen 06.00 en 07:00 uur starten. De wandeling zal ongeveer 2 uurtjes duren. Na de wandeling staat er een heerlijke kop koffie en een gebakken eitje voor u klaar. 
Als we nu naar de weervoorspelling kijken zal het een mooie dag worden met maar liefst 17 graden. De bijdrage aan het wandelevenement KnopenLopen is €5,00 per persoon. De organisatie heeft het liefst dat u dit bedrag gepast meeneemt.  

Waarom meedoen?
Naast dat het een leuke ervaring is, is wandelen ook heel erg gezond. Diverse onderzoeken tonen veel gezondheidsvoordelen aan van wandelen. Dagelijks een half uurtje lopen maken uw longen en hart sterker. Daarnaast is het goed voor uw bloedvaten, bloeddruk, cholesterol, botten en spieren. Ook heeft wandelen een positief effect op uw geheugen en humeur.

Voorbereidingen
Wilt u zich goed voorbereiden op het wandelevenement? Bent u nog niet in het bezit van goede wandelschoenen? Dan zijn de wandelschoenen van Vamos van essentieel belang. De wandelschoenen van Vamos bieden extra steun en bescherming om uw voeten, zodat u ook tijdens langere afstanden geen last van uw voeten krijgt. Ideaal dus voor een wandelevenement zoals KnopenLopen.
Wilt u ook meelopen? Wacht niet langer en meldt u nu aan door een e-mail te sturen naar info@knopenlopen.nl, dit kan tot 9 april 2018.
Locatie: Zwarte Plakweg 89, 5966 RJ bij de Familie Berden (laatste huis links). Auto’s kunnen makkelijk aan de kant van de weg geparkeerd worden.