Wandelevenementen in de herfst

Bent u een fanatieke wandelaar en vind u het heerlijk om in de herfst lange wandelingen te maken? Niet getreurd want ook in de herfst zijn er diverse georganiseerde herfstwandeltochten waaraan u kunt deelnemen. Hieronder hebben wij drie top wandelevenementen in de herfst voor u op een rij gezet.

  1. Utrechtse herfstbossen wandeltocht
    De Utrechtse herfstbossen wandeltocht vindt op zaterdag 14 en op zondag 15 oktober plaats. Bent u een echte wandelaar dan is dit een echte aanrader voor u. Heerlijk een wandeling maken op de Utrechtse Heuvelrug. U kunt kiezen uit diverse tochten van 5, 10, 15, 25, 33 en 40 kilometer. Een heerlijke wandeling door paden en bomen, van zand en kleine poeltjes.

  2. Herfstintenttocht
    Op zaterdag 21 oktober 2017 vindt de herfstintenttocht plaats in Wedde. Een groningse dorp. De tochten bestaande uit 5,10, 15 of 25 km waaruit u zelf kunt kiezen loopt u in de omgeving van Wedde. Het dorp ligt aan het riviertje de Westerwoldse Aa. U wandelt langs het water en langs bosranden.

  3. Herfstkleurentocht Kilder
    Op zaterdag 28 en zondag 29 oktober 2017 vindt de herfstkleurentocht Kilder plaats. Tijdens deze wandeling kunt u heerlijk genieten van de schitterende gekleurde herfstbladeren, paddenstoelen en groene mossen. Behalve door de natuur wandel je ook door kleine dorpjes en langs oude molens en kastelen. 


Bent u als fanatieke wandelaar nog op zoek naar nieuwe wandelschoenen? Vergeet dan niet eens een kijkje te nemen in het assortiment van Vamos zodat u tijdens de wandeling geen last krijgt van uw voeten.

Voor nog meer leuke wandelevenementen kunt u kijkje nemen op de volgende website:
Bron: https://www.wandel.nl/wandelagenda/wandelthema/wandelevenementen-herfst.htm