De perfecte waterdichte schoenen voor in het najaar


Nu de herfst langzaam om de hoek komt kijken is het tijd om uw schoenencollectie najaar klaar te maken. U herkent het vast wel: u bent een lange wandeling door het bos aan het maken en het begint opeens keihard te regenen. Op het begin is er nog niks aan de hand maar naar een tijdje zijn uw schoenen zo nat dat uw sokken helemaal doorweekt zijn. Niemand zit hierop te wachten en daarom bieden de waterdichte schoenen van Vamos hiervoor de perfecte uitkomst.
 
De waterdichte schoenen van Vamos zijn speciaal waterdicht gemaakt en houden uw voeten volledig droog in de regen en ze zitten ook nog eens erg comfortabel.
 
Hieronder vindt u een aantal van deze waterdichte schoenen uit het assortiment:
 
1. Lowa Wandelschoen “Retzow”
U hoeft zich geen zorgen meer te maken tijdens een regenachtige boswandeling met de waterdichte wandelschoenen van Lowa. Deze schoen is verkrijgbaar in de kleuren blauw en antraciet en beschikbaar in wijdtemaat G.

 
2. Vamos Regenlaarsje “Bichlbach”
Met droge voeten door een natte stad lopen kan met deze waterdichte regenlaarsjes van Vamos en ze zien er ook nog eens stijlvol uit!
Deze regenlaars is in zes verschillende kleuren en printen verkrijgbaar en in wijdtemaat G.


3. Jomos Enkellaars “Dallas”
Deze waterdichte enkellaarzen van het merk Jomos houden zorgen niet alleen voor droge voeten maar ook nog eens door de zachte voering lekker warm.
Deze schoen is alleen verkrijgbaar in zwart en in wijdtemaat G beschikbaar.


Meer waterdichte schoenen? Ontdek het volledige assortiment waterdichte schoenen in verschillende wijdtematen voor zowel de dames als de heren in de webshop van VAMOS. Bestel snel uw favoriete paar!