Wij van Vamos

Over Vamos

De filosofie van Vamos wordt voor een belangrijk deel bepaald door de tevredenheid van haar klanten. Daarom kan Vamos ook met trots terugkijken op het vertrouwen dat klanten al vele jaren in Vamos stellen. Vamos stelt de hoogste eisen waar het gaat om de kwaliteit van haar merkproducten. Ook in de toekomst zal Vamos alles in het werk stellen om aan de individuele wensen van klanten in overeenstemming te brengen met de kwaliteitsstandaard van Vamos. Hoogwaardige materialen en modieuze modellen, uitstekende voetbedden en de vijf wijdtematen zorgen voor langdurig draagcomfort.

De eisen die Vamos aan haar comfortschoenen stelt, worden ook gesteld aan de Vamos-organisatie. Deze maatstaven worden ook eveneens toegepast op alle Vamos-merkschoenenpartners. Bij Vamos zijn alle belangrijke schakels op het gebied van de fabricage van van merkschoenen op elkaar afgestemd. Hiertoe behoren de ontwikkeling van de schoen, de fabricage, de marktanalyse en uiteraard de bemiddeling tussen klantwens en de realisatie van schoenmodellen bij onze partners.

Vamos biedt haar klanten een uitstekende service. De naam Vamos staat hiervoor garant! De Vamos-visie stelt de klant en diens voeten centraal; iedere nieuwe collectie comfortschoenen laat zien hoe Vamos dit in de praktijk toepast!


Vamos biedt haar klanten ook persoonlijke service. Want klanttevredenheid komt bij Vamos op de eerste plaats. U kunt altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies.

De Vamos-kwaliteit speelt een belangrijke rol in alle processen. Van de ontwikkeling en fabricage van de schoenen tot de kwaliteitscontrole van iedere afzonderlijke schoen, de centrale opslag tot en met de verzending.