Schoenen trends winter 2016
De klok is inmiddels weer een uur achteruit gegaan. Dat betekent dat de wintertijd is ingegaan! Het is tijd om de winter trends van 2016 op het gebied van schoenen met u door te nemen. Welke schoenen moet u dit najaar absoluut dragen? Hieronder hebben wij de schoenen trends voor deze winter u op rij gezet.

Trendkleuren deze winter
De trend kleuren voor schoenen deze winter zijn ten opzichte van de herfstkleuren weinig veranderd. Donkerrood, cognac, roze en (donker)blauw zijn naast zwart en bruin de winterkleuren van 2016. Naast de verschillende kleuren zijn ook de reptielen-, slangenprint, fluweel en patchwork schoenen weer helemaal hip deze winter. Alsof ze nooit zijn weggeweest! 

Chelsea boots
Terug van weggeweest. De Chelsea boots zijn weer helemaal hip dit winterseizoen. De schoenen zijn te herkennen aan hun ronde neus en een elastieken inzet aan de zijkanten. De Chelsea boot past bij iedere stijl en is hierdoor makkelijk te combineren.

Enkellaarsje Lübeck: http://www.vamos-schoenen.nl/enkellaarsje-waldlaeufer-183077/
Enkellaarsje Bissingen: http://www.vamos-schoenen.nl/enkellaarsje-rieker-839199/

           

Patchwork en reptielen/slangenprint
Laarzen bestaande uit verschillende kleuren leer of uit verschillende stoffen/materialen, zogenaamd patchwork, zijn deze winter de trend op gebied van schoenen. Naast de patchwork laarzen zijn ook de reptielen- en slangenprint laarzen weer terug van weggeweest.

Gabor Laars Kleinkrotzenburg: http://www.vamos-schoenen.nl/laars-gabor-748624/
Gabor Laars Laon: http://www.vamos-schoenen.nl/laars-gabor-121152/

                                                  

Veterboots/ vetersschoenen
Veterboots zijn eigenlijk sinds het vorige herfst- en winterseizoen niet meer weggeweest! Deze laarsjes staan stoer onder een jeans en kunnen leuk gecombineerd worden onder een rok of jurk.

Waldläufer Veterlaarsje Mittelfeld, zwart: http://www.vamos-schoenen.nl/veterlaarsje-waldlaeufer-098994/
Waldläufer Laarsje Rio de Janeiro: http://www.vamos-schoenen.nl/laarsje-waldlaeufer-857423/

            

Laarzen met gespjes
Voor een stoere vide kiest u uiteraard voor de laarzen met gespjes. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen bij Vamos.

Enkellaarsje Wasserlosen: http://www.vamos-schoenen.nl/enkellaarsje-klingel-342608/
Enkellaarsje Retzstadt: http://www.vamos-schoenen.nl/enkellaarsje-aco-451664/

                           

Glimmende veterschoenen
De trend van glimmende veterschoenen gaan al een paar seizoenen mee. Ook deze winter zijn glanzende veterschoenen trendy. Leuk te combineren met een jurk of rok. Ook natuurlijk hip onder een jeans.

Veterschoen Süstedt: http://www.vamos-schoenen.nl/veterschoen-waldlaeufer-859361/
Veterschoen Dublin: http://www.vamos-schoenen.nl/veterschoen-waldlaeufer-725810/

                     

Nu bent u weer helemaal op de hoogte van de allernieuwste winter trends. De nieuwe wintercollectie schoenen van Vamos vindt u nu op vamos-schoenen.nl