De perfecte zomerse pantoffel!

Yes! Naast de pantoffels die lekker warm zitten voor in de winter zijn er ook pantoffels speciaal voor in de zomer. Superfijn en zeker onmisbaar als pantoffel fan. Deze pantoffels of ook wel huisschoenen genoemd zijn lekker luchtig en daardoor veel minder warm dan de pantoffels die speciaal in de winter zijn ontworpen.
 
De zomerse pantoffels van Vamos zitten super comfortabel en zorgen ervoor dat uw voeten maximaal kunnen ontspannen als u lekker een dagje thuis aan het vertoeven bent. Speciaal voor u hebben wij drie modellen voor u onder een rij gezet. Voor ieder wat wils. 

1.Model: Helmut Trunte

De pantoffel Ruhpolding is zeer zacht en comfortabel. Dit model is open en beschikt over een buigzame zool met hak van 3,5 cm.  

2. Model: Waldläufer Pantoffel ‘Steinkirchen’.
Dit model van Waldläufer beschikt over een slipvaste zool met vilt beklede sleehak van 3,5 cm. Lekker luchtig en zeer comfortabel. In diverse zomerse kleuren verkrijgbaar.3. Model: Caen
Het merk Naturläufer heeft het sandaaltje ontworpen genaamd: Caen. Deze sandaaltjes hebben een klittenbandaansluiting aan de wreef en enkel. Ze zijn bijzonder elastisch en zijn perfect voor als de ideale huisschoen. Zeer geschikt voor pijnlijke of drukgevoelige voeten, zoals bij Hallux Valgus. 

Als u nog op zoek bent naar de perfecte pantoffels voor tijdens de zomerse dagen dan zit u bij Vamos goed. Bekijk snel het volledige assortiment online en kies uw favoriete paar.