Zomerse stretchschoenen (voor hallux valgus)
 
Nu de zomer eraan komt, willen wij u zomer proof maken door u de comfortabele schoenen van Vamos te presenteren, speciaal voor de mensen die aan hallux valgus lijden.
 
Hallux valgus
Bij een hallux valgus is er sprake van een scheefstand van de grote teen in de richting van de andere teen. Het is een veelvoorkomende aandoening. Naast het feit dat dit lastig en pijnlijk kan zijn, vinden sommige mensen het ook geen mooi gezicht. Gelukkig hebben wij bij Vamos daar de juiste schoenen voor.
 
Stretchschoenen
Met de stretchschoenen van Vamos is draagcomfort geen luxe meer, maar een uitgangspunt. De schoenen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die aan hallux valgus lijden, hieronder een aantal schoenen van de zomercollectie stretchschoenen van Vamos.

Naturläufer
Muiltje "Speckweg", blauw, Wijdte H
Naturläufer muiltje van stretchmateriaal met vrolijk  zomerse gekleurde bloemenprint. Ideaal voor pijnlijke en drukgevoelige voeten, zoals bij hallux valgus. Zachte textielen binnenzool. Buigzame, rubberen antislipzool met hak van 3 cm. Wijdte H.
                                  Stretchschoen
Naturläufer
Sandaaltje "Maitis", gebloemd, Wijdte H
Naturläufer sandaaltje van elastisch stretchmateriaal. Zeer geschikt voor pijn- of drukgevoelige voeten zoals bij hallux valgus. Verstelbaar enkelriempje. Zachte textielen binnenzool. Buigzame profielzool met hak van 4, 5 cm. Wijdte H.
                                   Naturlaufer Maitis
Vamos
Comfortschoen "Aschaffenburg", wit gebloemd, Wijdte H
Comfortschoen, licht en comfortabel. Zeer elastische stretchstof, ideaal bij bijvoorbeeld hallux valgus. Schachtrand is te verstellen door een elastisch bandje. Textielen voering (80% polyamide, 20% elasthan) en verwisselbaar textielen voetbed (100% polyester). Superbuigzame zool met hak van 3 cm. Wijdte H.
                                Vamos Aschaffenburg  
Nieuwsgierig? Ontdek het volledige assortiment stretch schoenen voor dames & heren in onze webshop. Bestel uw favoriete paar nu bij Vamos.nl.